dilluns, 10 de maig del 2010

NOU DICCIONARI CATALÀ -HINDI I CATALÀ- PANJABI INTERACTIU


Jatin Jaggopota el curs passat com a treball de recerca va fer un diccionari català-hindi i un altre català-panjabi per utilitzar a les aules d'acollida. Volia que companys seus de l’Índia quan arribessin a Catalunya tinguessin una eina per aprendre el català, cosa que ell no va tenir. Jaggopota nascut a l’Índia, actualment viu a Banyoles, on va estudiar fins el curs passat a l'Institut Pla de l'Estany.


Jaggopota ha posat el seu treball a l'abast del Departament d’Educació i aquest s'ha compromès a penjar-lo al web perquè el puguin utilitzar les aules d’acollida. De moment encara no l'han penjat, per això us poso l'enllaç d'on el podeu trobar.

DICCIONARI CATALÀ- HINDI

DICCIONARI CATALÀ- PANJABI

Per si teniu interès a conèixer més sobre l'Índia us poso unes quantes adreces amb recursos i alguns llibres:

Llibres de consulta

-Contrera, Joan Miquel i Fullana, Olga, El panjabi. Ed.Generalitat de Catalunya, Col-llengua, Immigració i ensenyament del català, núm.7 ( préstec ELIC)

-Llor, Imma, L’Àsia, un continent divers. Països Hindustànics II . L’Índia. Quadern per al Professorat i Quadern per a l’alumnat. (préstec CRP)

-Pernau, Josep, Per a comprendre l’Índia, BCN, Ed. Pòrtic Es troba als CRP de Ciutat Vella i de Badalona. Codi del llibre MP015809

Adreces amb recursos

-Bloc de Pere Mayans amb información general sore l´Índia i les llengües que s’hi parlen. Molt interessant.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/153003

-Casa Àsia: L’encarregada de tot el que fa referencia a l’India és l’Imma Llor, Ella porta L’escola de bambú, que són diferents tallers adreçats a l’alumnat tant per primària com per secundària

www.casaasia.cat

-Servei de Llengües de la Generalitat

http://blocs.xtec.cat/llenguadorigen/bangla/

-Linguamon

http://www10.gencat.net/casa_llengues/AppJava/ca/index.jsp

http://www10.gencat.cat/casa_llengues/AppJava/ca/diversitat/diversitat/llengues_asia.jsp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada